31 Μαΐου 2011

Η Επίσημη Έναρξη μιας Νέας Κατοχής...

"Οὐδεὶς δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν: ἢ γὰρ τὸν ἕνα μισήσει καὶ τὸν ἕτερον ἀγαπήσει, ἢ ἑνὸς ἀνθέξεται καὶ τοῦ ἑτέρου καταφρονήσει: οὐ δύνασθε θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ." *
" * Κανένας δεν μπορεί να δουλεύει για δυο κύριους. Επειδή ή τον έναν θα μισήσει, και τον άλλο θα αγαπήσει· ή στον ένα θα προσκολληθεί, και τον άλλο θα καταφρονήσει. Δεν μπορείτε να δουλεύετε για τον Θεό και τον Μαμμωνά."
~ Κατά Ματθαίον 6:24

H Πυραμίδα Ponzi πλήττει την Ευρώπη σαν λαίλαπα
Ο Ένας Θεός των τραπεζιτών είναι ο Μαμμωνάς,
ο Δαίμων του Χρήματος
Τα νέα είναι απίστευτα για όλους εμάς τους κατοίκους του νότιου άκρου των Βαλκανίων.
Φτάσαμε στην 5η δόση του "σωτήριου" δανείου και ξαφνικά άρχισε το σκληρό παιχνίδι.
Η Τρόικα, που κατά το 1/3 αποτελείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το 1/3 την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το 1/3 το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ρίχνει πλέον τις μάσκες και επιχειρεί να δείξει ποιος είναι το αφεντικό.

Ο σκοπός αυτού του άνευ νομιμότητας οργάνου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δείχνει πως αυτή την στιγμή το σύστημα της Ελλάδας είναι μια Φασιστική Χρηματοοικονομική Δικτατορία.

Δουλεύοντας σιγά σιγά και υποχθόνια, χάρη στους επίορκους πολιτικούς της Ευρώπης, Προέδρους, Πρωθυπουργούς και Υπουργούς, αλλά και την διεφθαρμένη Γραφειοκρατία των Βρυξελλών, επιβλήθηκε και σήμερα κυβερνάει την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία (Αρνούμαι πλέον να την ονομάζω Ένωση, καθώς δεν υφίσταται πλέον σε κανένα επίπεδο.)

Μια δικτατορία δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο και δεν μας προκαλεί έκπληξη. Έχουμε στο μυαλό μας την φιγούρα του γραφικού Στρατηγού ή Συνταγματάρχη που καταπιέζει τον λαό του. Αυτό για το οποίο δεν ήμασταν προετοιμασμένοι, δεν το περιμέναμε και δεν είχαμε καν αντισώματα για αυτό, είναι η φιγούρα του Δικτάτορα Χαρτογιακά Λογιστή.


Ηγεμονικές εμφανίσεις χαρτογιακάδων
που σιγά σιγά γίνονται φονιάδες
Αυτό είναι το πρόσωπο των ανθρώπων που σήμερα έχουν καταφέρει με πιρουέτες να μας έχουν υπό καθεστώς μόνιμης χρεοκοπίας και να μας αρμέγουν ες αεί. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι γιατί μάθαμε να φοβόμαστε την οικονομία σαν ένα μαγικό απρόσιτο πράγμα, που χρειάζεται να έχει κανείς γνώσεις πυρηνικού επιστήμονα και άνω για να κατανοήσει την περίπλοκη μαθηματική γλώσσα τους. Σας λέω πως δεν πρόκειται για τίποτε άλλο από ένα ακόμα ιερατείο. Τα μαθηματικά τους είναι η ιερογλυφική τους γλώσσα, για να διαφοροποιούνται από τους κοινούς ανθρώπους και για να τους προκαλούν δέος.

Όμως, ο μεγάλος παρονομαστής της ιστορίας μας δείχνει κάτι άλλο: Πως τα οικονομικά τους είναι στην ουσία Μη-Επιστήμη. Τα χαρακτηρίζω έτσι γιατί αυτή την στιγμή είναι στρατευμένοι να προασπίσουν και να δικαιολογήσουν την Νέο Φιλελεύθερη λαίλαπα που κατακαίει τον πλανήτη και την χώρα μας. Παραφράζοντας τον Νόαμ Τσόμσκι, "Οι ειδικοί είναι αυτοί που προσλαμβάνουμε για να πουν με πιο γλαφυρό τρόπο, αυτό που εμείς που έχουμε τα χρήματα δεν μπορούμε, γιατί στο βάθος είμαστε αμόρφωτοι δειλοί μαυραγορίτες."

Οι άνθρωποι αυτοί, ακόμα και σήμερα είναι οι βασικοί συνεργάτες της νέας αυτής Χούντας, που από οικονομική, γίνεται πλέον και πολιτική.

Τα νέα μας λένε πως πλέον οι όροι που βάζουν οι Γερμανικές και οι Ολλανδικές τράπεζες (που έχουν ουσιαστικά αντικαταστήσει την ΕΕ σε όλα τα επίπεδα) είναι πως πλέον θα πρέπει να καταλυθεί και επίσημα η κοινοβουλευτική δημοκρατία και θα πρέπει να αντικατασταθεί από ένα εντελώς ανορθόδοξο σχήμα: Μια Τραπεζική Δικτατορία.

Τον νέο πρόσωπο της Εφορίας
Η νέα ΔΟΥ Αμπελοκήπων
Τα άτομο που θα διαχειρίζονται αυτή την κυβέρνηση θα ανήκουν στην πλειοψηφία τους στον Τραπεζικό Κλάδο. Τα ονόματά τους ανακοινώθηκαν. Παράλληλα, η Δικτατορία των Βρυξελλών ανακοίνωσε μονομερώς την κατάργηση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, με την επιβολή Επιτρόπου παρά τω Πρωθυπουργό (βλέπε Αντιβασιλέα) και επιτρόπους σε κάθε Υπουργείο. Απαιτεί δε την αντικατάσταση των ΔΟΥ με τράπεζες, τις εισπράξεις των οποίων θα αναλάβουν Εισπρακτικές Εταιρίες (οι οποίες φυσικά θα μπορούν να λειτουργούν με κάθε τρόπο - πιθανώς ακόμα και μαστιγώνοντας τους ντόπιους όταν δεν τους δίνουν τα χρήματά τους), αλλά και έναν Ημιδημόσιο Οργανισμό με Μετοχική Βάση ο οποίος θα επιμελείται το ξεπούλημα κάθε Δημόσιας και πιθανώς στο μέλλον, κάθε ιδιωτικής περιουσίας.

Η χώρα μας πλέον από "Εταίρος" αντιμετωπίζεται σαν "Αποικία". Η υφαρπαγή κάθε μορφής της περιουσίας της έχει ξεκινήσει...


εγιὼν ὄνομά μοι, ὅτι πολλοί ἐσμεν" *
* Το όνομά μου είναι Λεγεών, γιατί είμαστε πολλοί  ~ Κατά Μάρκον 5:8


Τα χρήματα αγοράζουν συνειδήσεις. Αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε όλοι. Αυτό που δεν ξέραμε, είναι πως μπορεί να αγοράσει συνειδήσεις οι οποίες θα αγνοήσουν τα σήματα κινδύνου πως η πορεία που έχουμε πάρει οδηγεί στην αυτοκαταστροφή, στο τέλος της ζωής, των θεσμών, της χώρας, του έθνους.

Μόνο ένα πράγμα μπορεί να χαρακτηρίσει αυτή την κατάσταση: Δαιμονία. Η ίδια Δαιμονία που είχε πιάσει τον Γερμανικό Λαό πριν τον Β' Π.Π. Η ίδια Δαιμονία που είχε πιάσει τους Επαναστάτες στην Γαλλική Επανάσταση και την περίοδο της Τρομοκρατίας.

Μεσαιωνική Γκραβούρα που
εμφανίζει τον Μαμμωνά,
τον Δαίμονα του Χρήματος
Αυτή την φορά ο Δαίμων που έχει καταλάβει το σώμα σύσσωμης της πολιτικής, επιστημονικής, νομικής και τραπεζικής ηγεσίας, αλλά και το σύνολο της Ευρωπαϊκής, Αμερικανικής και Ιαπωνικής ελίτ και μέρος του Ευρωπαϊκού λαού, δεν είναι ο Λεγεών, αλλά ο Μαμμών, ο δαίμων του χρήματος. Σε αυτόν προσεύχονται κάθε μέρα τα δαιμονισμένα ανθρωπάκια που κάνουν κουμάντο στον Νέο Φιλελεύθερο παράδεισο.

Τους θυμίζω την βιβλική ιστορία για το τι είναι πραγματικά Δαιμονία. Είναι μια αλληγορία για το τι συμβαίνει σήμερα:

ἔλεγεν γὰρ αὐτῷ: ἔξελθε τὸ πνεῦμα τὸ ἀκάθαρτον ἐκ τοῦ ἀνθρώπου.  καὶ ἐπηρώτα αὐτόν: τί ὄνομά σοι; καὶ λέγει αὐτῷ: λεγιὼν ὄνομά μοι, ὅτι πολλοί ἐσμεν.  καὶ παρεκάλει αὐτὸν πολλὰ ἵνα μὴ αὐτὰ ἀποστείλῃ ἔξω τῆς χώρας. ἦν δὲ ἐκεῖ πρὸς τῷ ὄρει ἀγέλη χοίρων μεγάλη βοσκομένη: καὶ παρεκάλεσαν αὐτὸν λέγοντες: πέμψον ἡμᾶς εἰς τοὺς χοίρους, ἵνα εἰς αὐτοὺς εἰσέλθωμεν. καὶ ἐπέτρεψεν αὐτοῖς. καὶ ἐξελθόντα τὰ πνεύματα τὰ ἀκάθαρτα εἰσῆλθον εἰς τοὺς χοίρους, καὶ ὥρμησεν ἡ ἀγέλη κατὰ τοῦ κρημνοῦ εἰς τὴν θάλασσαν, ὡς δισχίλιοι, καὶ ἐπνίγοντο ἐν τῇ θαλάσσῃ. 
* Και του είπε: Έξελθε πνεύμα ακάθαρτο από τον άνθρωπο. Και τον ρωτάει: Ποιό είναι το όνομα σου; Και λέει εκείνος: Το όνομα μου είναι Λεγεών, γιατί είμαστε πολλοί. Και τον παρακαλεί να μην τους διώξει έξω από την περιοχή. Εκεί κοντά στο βουνό υπήρχε ένα μεγάλο κοπάδι χοίρων που έβοσκαν. Tον παρακάλεσαν οι δαίμονες λέγοντας: Στείλε μας στους χοίρους, για να μπούμε σ’ αυτούς. Kι ο εκείνος τους το επέτρεψε. Bγήκαν λοιπόν τα δαιμονικά πνεύματα και μπήκαν στους χοίρους. Όρμησε τότε το κοπάδι προς τον γκρεμό στην άκρη της θάλασσας, δύο χιλιάδες χοίροι, και πνίγηκαν στην θάλασσα.