15 Ιουνίου 2011

Σοκ και Βουλευτιλίκι

Ο σιδερένιος φράκτης που στήθηκε από χθες στο πλάι της Βουλής
προκάλεσε τους Αγανακτισμένους Έλληνες
Ελάχιστοι βουλευτές κατάφεραν να διασπάσουν τον κλοιό των διαδηλωτών σήμερα 15/6, την ημέρα ψήφισης του Μνημονίου 2 στην Βουλή, παρά τα δρακόντια μέτρα της αστυνομίας. Η Ολομέλεια λειτουργεί με άδεια έδρανα, οι δύο επιτροπές αναβλήθηκαν, ενώ ο ΚΤΕ του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε με καθυστέρηση μίας ώρας. Ο συμβολικός αποκλεισμός της Βουλής πέτυχε! Το Μνημόνιο 2 δεν πέρασε σήμερα! Ο ΓΑΠ προχωράει άμεσα σε ανασχηματισμό.

"Η εικόνα που παρουσιάζει από το πρωί η Βουλή είναι έκρυθμη κατάσταση εκτός και άδειοι χώροι εντός, καθώς οι «θαρραλέοι» βουλευτές που κατάφεραν να προσέλθουν δεν ξεπερνούν τους σαράντα. Οι συνεδριάσεις δύο επιτροπών αναβλήθηκαν, η Ολομέλεια λειτουργεί με άδεια έδρανα, ενώ η συζήτηση στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας (ΚΤΕ) ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε με καθυστέρηση μιας ώρας. Με ανάλογη καθυστέρηση αναμένεται να ξεκινήσει και η επιτροπή Οικονομικών τη συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο."

"Αρκετοί από τους βουλευτές που έφτασαν μετ΄εμποδίων στη Βουλή παραμένουν σοκαρισμένοι από τους προπηλακισμούς που υπέστησαν." αναφέρει το capitol.gr.


Προφανώς δεν περίμεναν ποτέ πως θα μπορούσαν να υποστούν ποτέ το ίδιο Σοκ και Δέος που έχουν επιβάλει στην ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια.

Η Αστυνομία, από χθες έχει βάλει σε εφαρμογή ειδικό σχέδιο αποκλεισμού των διαδηλωτών και πρόνοιας προκειμένου να φτάσουν οι 300 βουλευτές στο κτίριο. Οι διαδηλωτές εκμεταλλευόμενοι κάποια κενά στον αστυνομικό κλοιό, κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος της οδού Ηρώδου Αττικού και εκεί να αποδοκιμάσουν έντονα τους βουλευτές που προσπαθούσαν να τη διασχίσουν ανάποδα για να φτάσουν στο Κοινοβούλιο. Σύμφωνα με αναφορές, κάποιοι βουλευτές έκαναν αναστροφή και επέστρεψαν στα σπίτια τους και γύρω στους 40 μόνο έφτασαν πεζή μέσα από τα στενά της περιοχής μέχρι το κτίριο της Βουλής, όπου και παραμένουν αναμένοντας τη συνέχεια.

Πηγή: www.capital.gr



Άμεσος ανασχηματισμός της κυβέρνησης

Παράλληλα με τα παραπάνω, ο ΓΑΠ ζήτησε άμεσο ανασχηματισμό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, βγάζοντας φάλτσες κορώνες για την ανάγκη της χώρας για εθνική ενότητα. Σε ένα κρεσέντο δημοκρατικότητας, μας ανέφερε επίσης πως δεν πρόκειται να σταματήσει να προωθεί το έργο του (δηλαδή την ολοκληρωτική καταστροφή και το ξεπούλημα της Ελλάδας) όση αντίθεση και να αντιμετωπίσει από τον ελληνικό λαό!

Η αυτοκινητοπομπή με τον ΓΑΠ και τον Παπούλια
δέχεται βροχή από νεράντζια καθώς διέρχεται από
το άγαλμα του Τρούμαν.  Πηγή: nooz.gr
Προφανώς ο κ. Πρωθυπουργός αγνοεί πως υπάρχει όντως η εθνική ενότητα την οποία επικαλείται: Εναντίον του ιδίου και εναντίον των συμφερόντων που εκπροσωπεί σε βάρος της χώρας! Αλλά αυτό το αγνοεί επιδεικτικά, παρόλο που σήμερα καθώς περνούσε από το άγαλμα του Τρούμαν, μαζί με τον Παπούλια, δέχτηκε αποδοκιμασίες και ένα πλήθος από νεράντζια τα οποία εκτόξευσαν οι διαδηλωτές καθώς περνούσε η αυτοκινητοπομπή τους ανάμεσά τους. Το πλήθος τους φώναζε "Προδότες! Προδότες!" 

Στην περιοχή έσπευσε μια πολύ μεγάλη δύναμη των ΜΑΤ και της ομάδας Δέλτα. Οι αστυνομικές δυνάμεις δεν κατάφεραν να σταματήσουν την οργή του κόσμου, παρόλο το μεγάλο νούμερο τους. Με αυτό τον τρόπο προφανώς ο κόσμος δείχνει στον κ. Πρωθυπουργό πόσο πολύ τον εκτιμά και τον αγαπά, αλλά και πόσο εκτιμά τα σχέδια του για την υπονόμευση και την καταστροφή της χώρας, και στην συνέχεια την παράδοσης της σε μια παγκόσμια διακυβέρνηση, όπως την αποκάλεσε ο ίδιος μερικές μέρες πριν, αποκαλύπτοντας τα σχέδια του.

Το παραμύθι που επικαλείται η κυβέρνηση από πέρσι, πως αν δεν είμαστε καλά παιδιά και δεν περάσουν τα μέτρα, θα χρεοκοπήσουμε, το οποίο μετεξελίχθηκε πως αν δεν είμαστε καλά παιδιά, θα καταρρεύσει το Ευρώ ή θα μας πετάξουν έξω από το ευρώ, δεν πείθει κανένα πια! Η οργή ξεχειλίζει και όλοι ξέρουν πως το μόνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση, είναι να εξυπηρετήσει τα χρέη των τραπεζών.


Δυστυχώς, μπαίνουμε πλέον στην δεύτερη φάση του δράματος της Ελλάδας: Μια κυβέρνηση τεχνοκρατών, δηλαδή τραπεζιτών, όπως ο Λουκάς Παπαδήμος και λοιποί τραπεζίτες, στην οποία πιθανώς να αναλάβει επιτέλους (!) και πόστο ο κ. Καρατζαφέρης, και η κ. Ντορούλα μας, που τόσο, μα τόσο πολύ το ποθούν και μας το δείχνουν εδώ και καιρό!

Μην απατάστε: Θα είναι μια κυβέρνηση αδιαφανής, αντιδημοκρατική, με μοναδική αποστολή να προωθήσει το ξεπούλημα της Ελλάδας και να εξασφαλίσει την αποπληρωμή των πιστωτών (βλέπε τραπεζών) μέχρι τελευταίου λεπτού του Ευρώ. Θα είναι μια κυβέρνηση που θα φιμώσει την ελευθερία του λόγου, για αυτό και ίσως αυτό να είναι από τις τελευταίες δημοσιεύσεις σε αυτό το ιστολόγιο. Θα είναι μια κυβέρνηση που θα κηρύξει ανοιχτό πόλεμο στην ελληνική κοινωνία.

Θα είναι μια κυβέρνηση που θα μας οδηγήσει από το "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία" σε ένα νέο "Ελευθερία ή Θάνατος."