30 Ιουνίου 2011

"Η Κερατέα ήταν προπόνηση για το Σύνταγμα"

"Δεν υπήρχαν τραυματίες στο Σύνταγμα, παρά
κάποιοι με αναπνευστικά". Η κλωτσιά στο κεφάλι
είναι προφανώς για να δει ο αστυνομικός
αν ζει ο διαδηλωτής, για να μην ανησυχεί...
Ακολουθούν δηλώσεις του αγωνιστή του Πολυτεχνείου, προέδρου της ΕΦΕΕ και επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κ. Χρήστου Παπουτσή:
«Οφείλω ευθύς εξαρχής να διευκρινίσω ότι η κυβέρνηση δεν επιχειρεί, επιχειρεί η αστυνομία και η κυβέρνηση έχει την ευθύνη για το πλαίσιο εντός του οποίου ασκεί τα καθήκοντα της η αστυνομία», ξεκαθάρισε ο Χρ. Παπουτσής παρεμβαίνοντας στη συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή μετά από αίτημα όλων των πτερύγων για εξηγήσεις σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μίλησε ξεκάθαρα για μεθοδευμένο "αντάρτικο πόλης" και σχέδιο που προέβλεπε την εκτεταμένη χρήση καπνογόνων γηπέδου ώστε να περιοριστεί η ορατότητα για τις δυνάμεις της αστυνομίας

«Κάνω το σταυρό μου κάθε μέρα για να μην επιβεβαιωθούν εκείνοι που επιδιώκουν το άσπρο φανελάκι με το αίμα του νεκρού. Κάποιοι επιδιώκουν θύματα, νέους ήρωες και η δημοκρατία δεν πρέπει να το επιτρέψει», τόνισε ο Χρήστος Παπουτσής και υποστήριξε ότι το σχέδιο χθες ήταν «να σπάσουν η αλυσίδα γύρω από τη Βουλή και να εισέλθουν στη Βουλή, να μην ψηφιστεί ο νόμος και να χρεωκοπήσει η χώρα».

Αναφορικά με την κατάσταση που επικράτησε στο μετρό Συντάγματος, υποστήριξε ότι «στο μετρό περνούν και άλλοι άνθρωποι και του δικού μας χώρου. Αυτοί που πέρασαν από κει είπαν ότι δεν υπάρχουν παρά κάποιοι με αναπνευστικά που μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία και οι υπόλοιποι ήταν με μάσκες ακριβότερες από αυτές της αστυνομίας και ξεκουράζονταν για να επανέλθουν στον αγώνα και παρά τις εκκλήσεις κανείς εξ αυτών δεν ήθελε να φύγει από εκεί».

«Η Κερατέα ήταν προπόνηση για το Σύνταγμα», κατέληξε…
Πηγή: http://newsbeast.gr

Η κυβερνητική προπαγάνδα προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμάζευτα!

Οι "ταλαιπωρημένοι εργαζόμενοι πολίτες της ΕΘΕΛ"
βρήκαν προστασία και θαλπωρή
στα ικανά χέρια των ανδρών των ΜΑΤ.
Η προπαγάνδα του κράτους βαφτίζει άτσαλα τους παρακρατικούς ως "αγανακτισμένους πατριώτες, εργαζόμενους στην ΕΘΕΛ που απλά αναζητούσαν καταφύγιο στη Βουλή γιατί τους καταδίωκαν οι κακοί αναρχικοί και μαύροι"(!), μας λέει πως ουδέποτε έγινε ρίψη χημικών μέσα στο σταθμό του μετρό του Συντάγματος, ενώ τα βίντεο τους διαψεύδουν και η κοινή γνώμη εξεγείρεται και οργίζεται περισσότερο για την κυνικότητα, την προκλητικότητα και την έπαρση που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση το ξεπούλημα της χώρας.

Τα χάδια δεν τραυματίζουν... Για ποιούς τραυματίες μιλάμε;
Οι δηλώσεις και η "σκληρή" στάση του κ. Παπουτσή, "υπουργού Προστασίας του Πολίτη", είναι τόσο αντιφατική, όσο και ο τίτλος του. Ο ίδιος, το '73 πολέμησε για την Δημοκρατία στην Ελλάδα, ενώ το '11, 38 χρόνια μετά, είναι μέλος μιας κυβέρνησης που την κατέλυσε, διέλυσε τη δημοκρατία και ξεπούλησε τη χώρα στις τράπεζες. Η δε σημερινή στάση του αναιρεί το ίδιο το αγωνιστικό παρελθόν του και μας δείχνει πόσο άκαρδη, εγωιστική, αρπαχτική, και μισαλλόδοξη έχει κατανήσει η "Γενιά του Πολυτεχνίου" λόγω της ευημερίας και της αφθονίας που είχε την τύχη να βιώσει, αλλά κυρίως το κατάντημα όσων μελών της ασχολήθηκαν επαγγελματικά με την πολιτική (βλέπε επίσης την κ. Δαμανάκη).

Σε συνεργασία με τον "υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης", κ. Λοβέρδο (πάλι εντελώς οργουελικός ο τίτλος του), μας λένε πως "ουδέποτε έγιναν τα επεισόδια μέσα στον σταθμό μετρό του Συντάγματος, δεν υπήρξαν ποτέ χημικά αέρια μέσα στον σταθμό, δεν υπήρχαν ποτέ ασθενείς μέσα στον σταθμό παρά μερικοί αναρχικοί τεντυμπόιδες που λουφάραν, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μας λέει ψέματα, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού το ίδιο γιατί είναι συνδικαλιστές και νοιάζονται μόνο για την πάρτη τους και πως οι ίδιοι οι αγανακτισμένοι, που είναι ουσιαστικά κουκουλοφόροι αναρχικοί, επεδίωκαν θύματα".

Φυσικά, αν σταθούμε μόνο στο τελευταίο, θα καταλάβουμε πως η προκλητική στάση των αγανακτισμένων διαδηλωτών να χτυπούν απρόκλητα τα ρόπαλα των ανδρών των ΜΑΤ με τα κεφάλια τους και να τα λερώνουν με το αίμα τους, αλλά και να εισπνέουν, με παράνομο και καταχρηστικό τρόπο, ασφυξιογόνα χημικά αέρια ακατάλληλα για παρατεταμένη χρήση σε ανθρώπους, είχαν σκοπό να εκπληρώσουν τον σατανικό σκοπό τους για να γίνουν μάρτυρες, στον φαύλο αγώνα τους κατά του Ιερού Μνημονίου και της Πατριωτικής Βουλής, με σκοπό να χρεοκωπήσουν την Ελλάδα...
Δεν υπήρξαν ποτέ τραυματίες, οι εθελοντές του Ερυθρού
Σταυρού και οι ιατροί λένε ψέμματα και τα φορεία
τα ανοίγουν για να ξεκουραστούν οι ανθέλληνες
αναρχο-Τσιπραίοι πριν επιτεθούν ξανά
στους κατακαημένους άνδρες των ΜΑΤ.
Φώτο έξω από τον σταθμό Α' Βοηθειών
σταθμός μετρό Συντάγματος


Ή αλλιώς, πόσο μπορούν να διαστρεβλώσουν τα πράγματα οι δικηγόροι...

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει επίσης η στάση του "Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης" με μια ανακοίνωσή του η οποία δίνει ουσιαστικά το go ahead στην αλόγιστη χρήση επικίνδυνων χημικών κατά των πολιτών της χώρας, σε εξωτερικούς αλλά και σε εσωτερικούς χώρους. Προφανώς θα έχει πολλούς ιατρούς οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι να ρισκάρουν την καριέρα τους και τη φήμη τους και να υπογράψουν μια τέτοια ανακοίνωση... Ή μήπως την ανακοίνωση την υπογράφει κάποιος απλός υπάλληλος του υπουργείου, που φέρνει τους καφέδες;

Η αλήθεια είναι πως η κυβέρνηση τη γλίτωσε φτηνά αυτή τη φορά. Δεν είχαμε θύματα και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους εθελοντές ιατρούς και τον Ερυθρό Σταυρό στο σταθμό πρώτων βοηθειών του Συντάγματος, στους οποίους οι πολιορκητές άνδρες των ΜΑΤ δεν επέτρεπαν την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού και οξυγόνου. Θα πρότεινα στον κ. Παπουτσή όχι μόνο να "κάνει τον σταυρό του" όπως λέει, αλλά και να ανάψει καμιά λαμπάδα ίσα με το μπόι του για τους ανθρώπους αυτούς, γιατί παρόλο που τα μέλη της κυβέρνησης, της Τρόικας και των τραπεζών νομίζουν πως είμαστε στο Ζαΐρ, στην πραγματικότητα οι νεκροί ως αποτέλεσμα άκρατης αστυνομικής βίας δεν θα γίνουν ποτέ δεκτοί από την ελληνική κοινωνία. Ας δει λίγο τα Δεκεμβριανά, που πιθανώς τον ενέπνευσαν στα νιάτα του...

Οι αστυνομικοί κυνηγούν τον παππού με την
ελληνική σημαία. Όποιος τον βαρέσει κερνάει μπύρες.



Σας αφήνω με τα τελευταία λόγια του κ. Παπουτσή, ο οποίος κάτι θα ξέρει όταν λέει πως: "Η Κερατέα ήταν προπόνηση για το Σύνταγμα".

Αυτό είναι ένα επιχείρημα που θα έχει πει πολλές φορές στους επιτελικούς του και σήμερα απλά το αντέστρεψε και το προσάρμοσε για να μας πει πως οι αγανακτισμένοι είναι στην ουσία "αλήτες", "τεντυμπόιδες" και "κομμουνιστές" που επιβουλεύονται τη χώρα... Δεν ξέρω αν υπάρχει μεγαλύτερο κατάντημα από το να γίνεις ίδιος μ' αυτούς που πολεμούσες νεώτερος για τόσο ποταπούς λόγους όπως τα φράγκα, τα οφίτσια και τα προνόμια.

Θα συμπληρώσω την τελευταία φράση του κ. Παπουτσή λέγοντας πως "το Σύνταγμα είναι ο καθρέπτης του μέλλοντός μας", καθώς το Σοκ και Δέος θα αποτελεί πλέον την καθημερινή τακτική του "Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη", της ΕΛ.ΑΣ. και της κυβέρνησης ΓΑΠ / Βενιζέλου για να μας προστατέψουν από τον κακό εαυτό μας και για να εμποδίσουν τη χρεωκοπία της χώρας,  χρεωκοπώντας την... Αχ αυτή γλώσσα που υιοθετούν οι τραπεζίτες και οι νοφεουδάρχες, δεν σας θυμίζει κάτι από την παλιά ΕΣΣΔ;