4 Ιουλίου 2011

Αιωνία σου η μνήμη: Ελλάς 1830-2011

Ελλάς 1830-2011: Αιωνία της η μνήμη...
Όπως ήδη έχουμε γράψει σ' αυτό το ιστολόγιο, η Ελληνική Δημοκρατία απώλεσε πια την εθνική της κυριαρχία. Από τις 29/6/2011, μπήκε και επισήμως η ταφόπλακα του ελληνικού κράτους μετά από 181 συνεχή χρόνια ζωής, με την υπογραφή του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου και την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας  και της εθνικής περιουσίας στο διεθνές και ευρωπαϊκό τραπεζικό καρτέλ.

Η πραξικοπηματική αυτή κίνηση ήταν αναγκαία για να διασφαλιστούν τα συμφέροντα της παγκόσμιας τραπεζικής ελίτ και οι ευρωπαϊκές και αμερικανικές τράπεζες, οι οποίες έχοντας στη διάθεση τους "τοξικά" ελληνικά κρατικά ομόλογα έπρεπε να τα ξεφορτωθούν με κάποιο τρόπο. Παράλληλα, η δημοσιονομική κρίση της Ελλάδας αποτέλεσε μιας πρώτης τάξης ευκαιρία υπερπλουτισμού για το παγκόσμιο τραπεζικό κερδοσκοπικό καρτέλ, το οποίο μέσα από το ανυπέρβλητο χρέος που μεθοδευμένα επέβαλε πάνω στην Ελλάδα τα προηγούμενα χρόνια (που έγινε με την βοήθεια εμμίσθων υπαλλήλων του), προχώρησε πλέον σε ένα πολύ κερδοφόρο για το ίδιο παιχνίδι: Την αξιοποίηση του "χρέους" με στόχο την απόκτηση κάθε λογής περιουσιακού στοιχείου της χώρας, την απόκτηση του ορυκτού πλούτου του υπεδάφους και το σύνολο της κρατικής ακίνητης περιουσίας. Και, γιατί όχι, της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας και του ίδιου του πληθυσμού που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ως δωρεάν εργατικό δυναμικό, καθώς θα "πρέπει" με κάποιο τρόπο "να ξεπληρώσει το χρέος". Δεν θα πρέπει να μιλάμε πλέον για κατοχή της χώρας, αλλά για εχθρική εξαγορά, διάλυση και τεμαχισμό, νεοφεουδαλισμό και υποδούλωση του πληθυσμού.



Η βια και η προπαγάνδα αποτελούν τον μοναδικό τρόπο
με τον οποίο το τραπεζικό καρτέλ θα κρατήσει την εξουσία του.
Όλα αυτά τα κρύβει επιμελώς η οργανωμένη προπαγάνδα που πλέον έχει κατακαλύψει τα πάντα. Η κάθε αντίθετη φωνή έχει ήδη εξοστρακιστεί από την τηλεόραση και τον Τύπο (μετά την έξοδο των τελευταίων των Μοϊκανών, Παπαδάκη και Τράγκα, "για καλοκαιρινές διακοπές"). Αυτό που έχει μείνει σχετικά ανεξάρτητο είναι το ραδιόφωνο και το Ίντερνετ. Πιθανώς, όχι για πολύ ακόμα..

Μια απόδειξη ότι το ελληνικό κράτος δεν υφίσταται πλέον είναι πως δεν εφαρμόζει τη συνηθισμένη πρακτική σε καταστάσεις στάσης πληρωμών. Κάθε κράτος δίνει προτεραιότητα στον λαό του. Η περίπτωση της δικτατορικής κυβέρνησης Μεταξά το '36 είναι χαρακτηριστική: Η κυβέρνηση έδωσε προτεραιότητα στον ελληνικό λαό και όχι στους ομολογιούχους, για να μην καταστρέψει το ήδη χαμηλό βιοτικό επίπεδο του λαού. Και είχε πράξει σωστά.

Σήμερα, η κατάσταση έχει αντιστραφεί πλήρως. Η πολιτική της ΕΕ και της ελληνικής κυβέρνησης υπήρξαν καταλυτικές για να φτάσουμε ώς εδώ. Όπως επίσης και η συμμετοχή μας στην ΟΝΕ και η υπογραφή του Συμφώνου Σταθερότητας υπήρξαν καθοριστικές. Γιατί η ΟΝΕ και το Σύμφωνο Σταθερότητας αποτέλεσαν τον Δούρειο Ίππο μερικές χιλιάδες χρόνια μετά την ολοκληρωτική καταστροφή της Τροίας από τους Αχαιούς. Ποιος σας είπε πως οι κερδοσκόποι, οι τραπεζίτες και γενικά τα λαμόγια του χρηματοπιστωτικού συστήματος δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ;

Ο μόνος σκοπός της Ύπατης Αρμοστείας
είναι η διαφύλαξη του χρηματοπιστωτικού συστήματος
και το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας.
Η σήψη στην πρώην ανεξάρτητη χώρα μας είναι πολύ προχωρημένη. Ο βουλευτής κ. Αθανασιάδης την Κυριακή 3/6 δήλωσε ζωντανά στον αέρα πως δέχτηκε απειλές κατά της ζωής του στο κινητό του από τη Γερμανία αν δεν ψήφιζε το Μεσοπρόθεσμο. Είναι εξαιρετικά περίεργο πως δεν έχει επέμβει ο εισαγγελέας για να επιβεβαιώσει την ορθότητα των κατηγοριών. Ούτε ενεργοποιήθηκαν η ΕΥΠ, η ΕΛΑΣ και το Υπουργείο "Προστασίας του Πολίτη". Δεν ακούστηκε τίποτε, ούτε ψίθυρος. Ούτε καν για να κουκουλωθεί η κατηγορία. Επίσης, έπειτα από αυτή την αποκάλυψη σε εκατομμύρια τηλεθεατές, η Προεδρία της Βουλής θα έπρεπε αυτόματα να ακυρώσει την ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο, καθώς αυτή διαμορφώθηκε έπειτα από απειλές κατά την ζωής μελών του κοινοβουλίου. Συνεπώς είναι προφανές πως το αποτέλεσμα είναι νοθευμένο. Κι όμως! Τίποτε δεν έγινε! Άκρα του τάφου σιωπή! Αυτό είναι η απόδειξη πως όχι μόνο η Ελληνική Δημοκρατία, αλλά και το ίδιο το κράτος, απλά δεν υφίστανται πλέον. Δεν μιλάμε απλά για δικτατορία, αλλά για απώλεια κάθε ελέγχου.

Άνδρες της EUROGENDFOR,
της Ευρωπαϊκής Χωροφυλακής.
Αφού ο κ. Γιούνκερ δηλώνει ανοιχτά πλέον πως η Ελλάδα δεν ασκεί πια εθνική κυριαρχία, θα πρέπει να θεωρήσουμε πως και η νεοφιλελεύθερη "κυβέρνηση" Γιωργάκη / Μπένι έχει απολέσει και εκείνη ολοκληρωτικά την υπόσταση της και έχει υποβιβαστεί από την ΕΕ σε μια τοπική αρμοστεία, με προϊσταμένους επιτρόπους/πραίτορες να ελέγχουν με δικαίωμα βέτο τις διαδικασίες της. Ο ρόλος της περιορίζεται στην καταστολή δια της βίας του ντόπιου πληθυσμού και στον συντονισμό της τοπικής προπαγάνδας και σε τίποτε άλλο. 

Δεν είναι τυχαίο πως η Ρωσία πια δεν συναλλάσσεται με την ελληνική "κυβέρνηση" ή πως το ίδιο το Eurogroup δεν μπαίνει στη διαδικασία να έλθει σε προσωπική επαφή με την κυβέρνηση και τον κ. Βενιζέλο, αλλά το κάνει με "τηλεδιάσκεψη". Η κυβέρνηση του νεοΠΑΣΟΚ χαίρει της ίδιας περιφρόνησης με αυτή που χαίρει και ο ελληνικός λαός κι αυτό είναι η ιστορική τιμωρία της.

EUROGENDFOR
Το σήμα της
 Ευρωπαϊκής Χωροφυλακής.
Από την στιγμή που το ελληνικό κράτος δεν κατέχει πλέον καμία περιουσία, που δεν ελέγχει τον φορολογικό μηχανισμό και δεν μπορεί να προβεί σε αυτόνομο προϋπολογισμό, από την στιγμή που η Βουλή δεν ασκεί πλέον ανεξάρτητη εξουσία, από την στιγμή που το δικαστικό σώμα είναι εντελώς διαβρωμένο (βλέπε την πρωτοφανή και ανυπόστατη αντισυνταγματική απόφαση του ΣτΕ περί του Μνημονίου), το μόνο που έχει μείνει για να ασκεί εξουσία είναι κάποιες φράξιες μέσα στην ΕΛΑΣ οι οποίες επιβάλουν τη βούληση του τραπεζικού καρτέλ με την άσκηση άκρατης βίας. Η αντιφατική εικόνα μελών των ΜΑΤ ή/και της Μέτρων Τάξης να εισβάλλουν μέσα σε παντοπωλεία και να επιτίθενται ανεξέλεγκτα ενάντια σε ηλικιωμένους, σε τουρίστες και σε ομάδες των Παραολυμπιακών, μου φέρνουν στο μυαλό τα πογκρόμ των SS και των SA, με αποκορύφωμα τη Νύχτα των Κρυστάλλων, πριν από την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία. Φυσικά οι μοντέρνοι εμπνευστές της κατάλυσης της έννομης τάξης της χώρας, από την ίδια την ΕΛΑΣ, είναι εντελώς τυχαίως κατά βάση Γερμανοί.

Άνδρες της Bundeswehr: Οι Γερμανοί ξανάρχονται;
Βέβαια, ούτε για την τύχη της ίδιας την ΕΛΑΣ δεν είμαι και πολύ σίγουρος, καθώς η EUROGENDFOR ή EGF, δηλαδή η Ευρωπαϊκή Χωροφυλακή μπορεί να την υποκαταστήσει στο άμεσο μέλλον και η EUROFOR (ο ευρωπαϊκός στρατός) και πιθανώς μονάδες του ΝΑΤΟ να αντικαταστήσουν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Είναι σημαντικό για την ελίτ και την ευρωπαϊκή οικονομική δικτατορία να μην υπάρχουν οργανωμένες στρατιωτικές ομάδες που ανήκουν στο εθνικό κράτος και θα είναι πιστές στην δημοκρατία.

Όσοι έχουν διαβάσει τις προηγούμενες καταχωρήσεις στο ιστολόγιο αυτό θα γνωρίζουν πως έχουμε προειδοποιήσει εδώ και καιρό για τις εξελίξεις αυτές. Αυτές τις μέρες δυστυχώς η πραγματικότητα μας έχει φτάσει και σύντομα ίσως μας ξεπεράσει με εξελίξεις και φρικαλεότητες που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε...

Αιωνία σου η μνήμη: Ελλάς 1830 - 2011