8 Αυγούστου 2011

Ο Παγκόσμιος Οικονομικός Πόλεμος καλά κρατεί...


Η υιοθέτηση μέτρων σοκ και δέους δείχνει τη στροφή που έχει κάνει το χρηματοπιστωτικό σύστημα κατά των ίδιων των κοινωνιών, ανάμεσά τους και της ελληνικής. Οι τεχνικές αυτές δεν είναι καινούργιες και επαναλαμβάνονται ξανά, υπό τη μορφή ενός νέου "Τούβλου" του Πινοσέτ. Όλα αυτά έχουν στόχο να τρομοκρατήσουν και να παραλύσουν τους πολίτες, πλήττοντας έτσι τη δυνατότητα αντίδρασής τους καθώς χάνουν τα πάντα.

Το πραγματικά ζητήματα που καλύπτουν είναι η παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, η “κοινωνικοποίηση” των ζημιών των τραπεζών που περνούν στους φορολογούμενους, η υφαρπαγή των φυσικών της πόρων, το ξεπούλημα (κοψοχρονιά) των ΔΕΚΟ στα ημέτερα ιδιωτικά συμφέροντα (φυσικά με πίστωση, με χαμηλότερο μάλιστα επιτόκιο από αυτό που δίδεται στη χώρα μας). Πραγματικά ζητήματα η επερχόμενη κοινωνική γενοκτονία, η οποία θα διασφαλίσει τον αποπληθωρισμό μέσα από τη φυσική εξόντωση των αδυνάμων (συνταξιούχων, αρρώστων, αναπήρων και ναρκομανών), κάτι που θα επιτευχθεί με την καταστροφή του ΕΣΥ και της Πρόνοιας. Τέλος, άλλα πραγματικά ζητήματα που καλύπτονται από τα μέτρα είναι η υφαρπαγή και το ξεζούμισμα κάθε μορφής δημόσιου και ιδιωτικού πραγματικού πλούτου (ακίνητη περιουσία, κοσμήματα κλπ), τα οποία θα εξαχθούν στους “πιστωτές” και, τέλος, η διάλυση του ελληνικού κράτους και η αντικατάστασή του από τις τράπεζες ως φορείς εξουσίας.

Η ομοιότητα αυτού του προγράμματος με μια επιδρομή ορδής Μογγόλων δεν είναι συμπτωματική. Μόλις έγινε σαφές πως το σύστημα βρίσκεται λίγο πριν την κατάρρευσή του το 2008, η κοσμοπολίτικη οικονομική ελίτ αποφάσισε να δράσει για να υφαρπάξει τον πλούτο από τις ανεπτυγμένες κοινωνίες, έτσι ώστε να κυριαρχήσει πάνω σ' αυτές μετά τη μεγάλη κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος και του εικονικού χρήματος λόγω του χρέους. Το αποτέλεσμα ήταν να κηρύξει ένα κρυφό πόλεμο στις κοινωνίες, έχοντας στο πλευρό της τις κυβερνήσεις της Δύσης, οι οποίες συνεργάζονται στενά για να προωθούν τα συμφέροντα της. Η χώρα μας είναι από τις πρώτες που στοχοποιήθηκαν, λόγω της οικονομικής και κοινωνικής αδυναμίας της. Δεν θα είναι όμως η μόνη.

Έχουμε γύρω μας φαινόμενα καθολικής κυριαρχίας του χρηματοπιστωτικού συστήματος πάνω στο πολιτικό, μέσω των οίκων αξιολόγησης (μονάδες ψυχολογικού πολέμου), μέσω των κεντρικών τραπεζών (δούρειοι ίπποι) και μέσω των ομολόγων, των swaps, των παραγώγων (όπλα μαζικής οικονομικής καταστροφής) και του ανυπέρβλητου χρέους το οποίο δημιουργούν και το οποίο οδηγεί στην κατάρρευση και την υποδούλωση. Ο παγκόσμιος οικονομικός πόλεμος μαίνεται ανελέητα γύρω μας, ανάμεσα στις ελίτ και τις κοινωνίες.