11 Οκτωβρίου 2011

Το χρονικό της αρπαγής


Δείτε το παραπάνω ενδιαφέρον βίντεο από το Αντι-Νεα Τάξη Πραγμάτων (anti-ntp.blogspot.com) το οποίο μας δίνει ένα χρονικό της αρπαγής της Ελλάδας, αλλά και περιγράφει και τον μηχανισμό μαύρης προπαγάνδας που επιτρέπει στη διεθνή συμμορία που τα έχει προκαλέσει αυτά να προωθεί την εφαρμογή των σχεδίων της.

Σας αφιερώνω την τελευταία σκηνή, από την εκπομπή του Λαζόπουλου, που όταν η Λιάνα Κανέλη λέει πως της έχουν πει τρεις φορές τι να πει στον αέρα, ο Καμπουράκης λέει "σ' εμάς δεν γίνονται αυτά", αλλά την ίδια στιγμή από το ακουστικό του ακούγεται η εντολή να πει "σ' εμάς καμία"! Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όσους έχουν ακόμα την ψευδαίσθηση πως τα ΜΜΕ είναι ανεξάρτητα και δεν συνδράμουν σημαντικά σ' αυτή την εθνική προδοσία.

Δείτε ακόμα την αντιπαραβολή όσων λέει ο "οικονομικός δολοφόνος" John Perkins για τις "ιδιωτικοποιήσεις", οι οποίες γίνονται πάντα ακολουθώντας μια συγκεκριμένη συνταγή υφαρπαγής εθνικού πλούτου.

Φυσικά, το βίντεο περιγράφει μόνο μια παράμετρο αυτής της ιστορίας (τον βασικό κορμό), καθώς η πραγματικότητα είναι πολύ πιο περίπλοκη και οι "κακοί" δεν είναι μόνο το ΔΝΤ, η Παγκόσμια Τράπεζα και ο Γιωργάκης (οι οποίοι είναι όμως κεντρικοί παίκτες), αλλά και δεκάδες ακόμα οργανισμοί και χιλιάδες άτομα σε όλο τον κόσμο, όπως πολιτικοί, αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τραπεζίτες, κερδοσκόποι, λαμόγια, παπατζήδες, υπουργοί Οικονομικών, κεφαλαιοκράτες, Γερμανοί βιομήχανοι, Κινέζοι χρηματιστές, Καταριανοί πρίγκιπες, μυστικοί πράκτορες και αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν κηρύξει τον πόλεμο στο ελληνικού έθνος και αποτελούν τον όχλο των επιδρομέων κατά της ελληνικής κοινωνίας.

Παρόλα αυτά, το βίντεο είναι πολύ χρήσιμο και το μήνυμά του ξεκάθαρο και αποτελεί μια αξιέπαινη προσπάθεια.

Υ.Γ. Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου ορκιζόταν στο "όνομα της Αγίας Τριάδος" κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του ως πρωθυπουργού, μήπως νόμιζε πως ορκιζόταν στο όνομα της "Τρόικας"; Μήπως τα μπέρδεψε ο άνθρωπος και δεν θα πρέπει να τον λέμε επίορκο;