3 Νοεμβρίου 2011

Η θλιβερή, ανεπαρκής και μοναχική φιγούρα με το όνομα Γιωργάκης


Είμαι σίγουρος πως στις εκλογές του 2009, τη στιγμή που οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ έβαζαν την ψήφο τους στην κάλπη, δεν θα μπορούσαν να  σκέφτονταν ούτε στους πιο τρελούς τους εφιάλτες για το πού θα μπορούσε να φτάσει ο Γιωργάκης Παπανδρέου. Ο άνθρωπος που κατάφερε μέσα σε δύο μόλις χρόνια να γίνει ο πλέον μισητός πολιτικός των τελευταίων ετών. Είμαι σίγουρος πως ακόμα και εκείνοι οι θλιβεροί που πανηγύριζαν μπροστά στις κάμερες για την εκλογική νίκη του, θα προτιμούσαν μέσα τους να έκοβαν το χέρι τους παρά να το έκαναν ξανά.

Μετά την αιφνιδιαστική προκήρυξη δημοψηφίσματος – με ξεκάθαρο σκοπό να σώσει το τομάρι του – ο Γιωργάκης δημιούργησε, με το τσουνάμι ηλιθιότητας που εξαπέλυσε, μια πλημύρα που απειλεί να μας πνίξει όλους.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε πρωτοφανείς εξελίξεις και στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Ο γαλλογερμανικός άξονας Μερκοζύ απαίτησε χθες από την ελληνική κυβέρνηση, υπό μορφή τελεσιγράφου, να προβεί σε δημοψήφισμα μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου με μοναδικό ερώτημα το αν η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ ή αν θα εξέλθει από την Ευρώπη (το γνωστό εκβιαστικό ψευδοδίλημμα που έχουμε ακούσει ξανά και ξανά στην Ελλάδα, ευρώ ή τανκς-χάος-χρεωκοπία). Παράλληλα, η Φυρερίν Μέρκελ απαίτησε από το σύνολο του ελληνικού πολιτικού προσωπικού την πίστη και αφοσίωση στο Σχέδιο Eureka, το προσωπικό της pet project, αλλιώς λέει δεν θα πληρώσει.

Η πράξη αυτή είναι πρωτοφανής και αποτελεί μια καθαρά επιθετική κίνηση κατά της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας. Πρόκειται για πραξικοπηματική κίνηση με στόχο την κατάλυσης του πολιτεύματος και του Συντάγματος, καθώς επίσης και κάθε έννοιας Ευρωπαϊκού Δικαίου. Έχουμε αξιωματούχους άλλων κρατών να επιχειρούν να επιβάλουν διά του ωμού εκβιασμού και με το πιστόλι στον κρόταφο τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, το οποίο θέτει μάλιστα θέμα παραμονής της χώρας μας στην Ευρωζώνη! Παράλληλα, τίθεται σοβαρό θέμα ευρωπαϊκής και εθνικής νομιμότητας όταν ξένοι αξιωματούχοι επιβάλλουν στον Έλληνα πρωθυπουργό να αλλάξει το θέμα του δημοψηφίσματος, αλλά και της ημερομηνίας της διεξαγωγής του και εκείνος το δέχεται!

Το δημοψήφισμα αυτό είναι απαράδεκτο και δεν πρέπει να γίνει ποτέ. Αντίθετα, είναι επιβεβλημένη η διεξαγωγή εθνικών εκλογών, το αποτέλεσμα των οποίων θα δημιουργήσει ένα νέο πολιτικό πλαίσιο που θα αποκλείει τη συμμετοχή του άκρως επικίνδυνου Γιωργάκη Παπανδρέου στην εξουσία. Παράλληλα, η διεξαγωγή εκλογών θα ακυρώσει και τις παράλογες και παράνομες απαιτήσεις του γαλλογερμανικού άξονα και την επίσημη άμεση μετατροπή της Ελλάδας σε αποικία.

Από την άλλη, η νεοΝΔ ορκίζεται πως θα στηρίξει τη νέα δανειακή σύμβαση, καθώς είναι "αναπόφευκτη" (πόσο βολικό!) Με κωλοτούμπες του στυλ πως "άλλο η δανειακή σύμβαση, άλλο οι όροι της" θα πρέπει να είμαστε σίγουροι πως η νεοΝΔ θα συνεχίσει στο ακέραιο την καταστροφική νεοφιλελεύθερη πολιτική λιτότητας των υπαλλήλων των τραπεζών. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο με τον Γιωργάκη Παπανδρέου, αλλά σχεδόν του συνόλου του πολιτικού κατεστημένου το οποίο έχει δώσει γη και ύδωρ στο νέο υπό δημιουργία γερμανικό Ράιχ.

Επίσης, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες εξελίξεις (αν μπορέσουμε να πιστέψουμε τις δηλώσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη) είναι η απαίτηση της Μέρκελ να αναλάβει την πρωθυπουργία ο... Κώστας Σημίτης! Ας θυμηθούμε πως ο "Μέγας Εκσυγχρονιστής" Σημίτης ήταν ο κύριος υπεύθυνος για την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωζώνη με ψευδή δημοσιονομικά στοιχεία, τα οποία πλαστογράφησε έπειτα από εντολή του η Goldman Sachs. Με μια εκλεπτυσμένη απάτη μέσω swaps και ανταλλαγής συναλλάγματος με εικονικές συναλλαγματικές ισοτιμίες (!) η Goldman Sachs και η κυβέρνηση Σημίτη εμφάνισαν πρωτοφανή εικονικά πρωτογενή πλεονάσματα και έβαλε την Ελλάδα στη Νομισματική Ένωση, πληρώντας ψευδώς τα κριτήρια εισδοχής.

Αν είναι αληθινές οι πληροφορίες αυτές, τότε η Φυρερίν Μέρκελ απαιτεί ο άνθρωπος αυτός να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, για να μας δώσει ως αντάλλαγμα τα 8 δις της 6ης δόσης! Και το κάνει την ίδια στιγμή που μας κατηγορούν συλλογικά ως Έλληνες για αυτό το "έγκλημα"! Τώρα οι ίδιοι πιέζουν να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο κύριος αυτουργός αυτής της πράξης Κώστας Σημίτης, ο οποίος ουδέποτε αντιμετώπισε τη δικαιοσύνη για τις πράξεις του!

Αν είναι αλήθεια πως αυτό απαιτεί η Μέρκελ, τότε δίνει πλάτες σε αυτό το άτομο και υποθάλπει την πράξη της πλαστογραφίας των ελληνικών στοιχείων! Και αυτό μόνο και μόνο επειδή είναι δικός τους άνθρωπος. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο και ως εργαλείο υποδούλωσης μεταμοντέρνων αποικιών.

Είναι προφανές από τα παραπάνω πως έχει χαθεί η κάθε πρόφαση νομιμότητας και δικαίου. Αυτή τη στιγμή, η ωμή γερμανική εξουσία και η γαλλική υποκρισία εκφράζουν με τον βιαιότερο τρόπο την αδηφαγία και την ακόρεστη απληστία των τραπεζών κατά των ευρωπαϊκών κοινωνιών. Έχουμε φτάσει στο θλιβερό για τον πολιτισμό μας σημείο να έχουμε τα πλεονασματικά κράτη και τις τράπεζες να τοποθετούν εαυτόν πάνω από τα υπόλοιπα κράτη και τις κοινωνίες και να απαιτούν υποτέλεια. Μπήκαμε στο επόμενο στάδιο του παγκόσμιου οικονομικού πολέμου, στο οποίο είναι πλέον σίγουρο πως θα εμφανιστεί η κοινωνική βία ως το κύριο μέσο επίλυσης διαφορών και κοινωνικών ανισοτήτων.