29 Αυγούστου 2012

Ο αλληλοσπαραγμός του μέλλοντός μας


Αλλάχ Ακμπάρ! Αυτό στηρίζει η Αριστερά; Μήπως ήλθε η ώρα
να συνέλθετε, παιδιά και να δείτε την πραγματικότητα; Μήπως
τελικά δεν έχετε κοινά με αυτούς;

Πρόσφατα γίναμε μάρτυρες ενός μοναδικού θεάματος. Της κοινής διαδήλωσης φανατικών ισλαμιστών, με την αρωγή αναρχικών ομάδων και ομάδων προάσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πέρα από το γεγονός πως αυτή η διαδήλωση αποτελούσε επίδειξη δύναμης και τρομοκράτησης του ντόπιου πληθυσμού, για μένα αποτελεί το έναυσμα μεγάλων συγκρούσεων μεταξύ ντόπιων και μεταναστών. Συγκρούσεις που αν δεν κάνουμε κάτι τώρα, θα οδηγήσουν σε μεγάλης έκτασης σφαγές και κατάρρευση του κοινωνικού ιστού, του κράτους και πιθανώς και του ελληνισμού στο φυσικό του εθνικό χώρο.


Δυστυχώς η ιδέα της πολυ-πολιτισμικότητας και του διεθνισμού (που παραδόξως πάει χέρι χέρι με την Παγκοσμιοποίηση του Κεφαλαίου και της Ελίτ) μας έχει οδηγήσει σε καταστάσεις που η κοινή λογική έχει πάει περίπατο. Σε καταστάσεις όπως στην λυκοφιλία του αναρχισμού με τους φανατικούς ισλαμιστές. Είμαι πολύ απαισιόδοξος. Πιστεύω πως σύντομα θα δούμε φονικές συγκρούσεις στο δρόμο ανάμεσα σε Έλληνες και μετανάστες και μια νέα διχοτόμο πατριωτών και διεθνιστών (που θα περιλαμβάνει όλο το πολιτικό φάσμα και στα δύο στρατόπεδα). Τα μιλιούνια των μεταναστών όχι μόνο δεν μπορούν να απορροφηθούν από την τοπική κοινωνία, αλλά δεν έχουν και τη διάθεση. Και το χειρότερο, η επικείμενη συνθήκη "Δουβλίνο 3" θα συνεχίζει να μας θεωρεί χωματερή ψυχών και η Ευρώπη θα συνεχίσει να μας τροφοδοτεί με μετανάστες για να τους φορτωθεί η ίδια. Και σαφώς οι ραγιάδες που κυβερνούν θα το αποδεχτούν αμάσητο αυτό και θα προσπαθήσουν να το επιβάλουν στην κοινωνία. Αυτό το μείγμα μπορεί να οδηγήσει μόνο σε θρησκευτικές σφαγές, πιθανώς τύπου Συρίας.

"Ιερή" αγανάκτηση.
Εν Τούτω Νίκα τους ντόπιους.
Σε αυτό το σημείο θα κάνω την παρατήρηση πως όχι μόνο οι Αναρχικοί αλλά και η Αριστερά έχει παγιδευτεί μέσα στις ίδιες τις δοξασίες τους. Η Αριστερά κατάντησε να φαίνεται πως διεκδικεί μονομανιακά τη διαφύλαξη των  ανθρωπίνων δικαιωμάτων των μεταναστών και πως κάνει τα στραβά μάτια στην ισοπέδωση της τοπικής κοινωνίας. Πως υποκρίνεται πως η καταπίεση αφορά περισσότερο τους άμοιρους μετανάστες και όχι τους άμοιρους ντόπιους (που τους θεωρεί de facto καταπιεστές), με αποτέλεσμα να καταπιέζει με το χειρότερο τρόπο την τοπική κοινωνία και ενώ την εκπροσωπεί, να αποξενώνεται από αυτή. Έτσι παίζει θαυμάσια το παιχνίδι των τραπεζιτών και των Ευρωπαίων, που κυβερνούν αυτό τον τόπο με το διαίρει και βασίλευε. Και στην πορεία οι άμοιροι κακομοίρηδες μετανάστες βλέπουν την αδυναμία μας και μετατρέπονται σε φανατικά θρησκόληπτα κτήνη, που τίποτα κοινό δεν έχουν με τον πολιτισμό αυτού του τόπου και που προσπαθούν βίαια να τον αλλάξουν. Η Αριστερά έχει μεγάλη ανάγκη να αλλάξει άρδην την πολιτική της πάνω σε αυτό το θέμα και να απεμπλακεί από τις ιστορικές αγκυλώσεις της. Ναι, οι μετανάστες έχουν δικαιώματα, πολλοί έχουν δικαίωμα ασύλου, αλλά η μετανάστευση ΔΕΝ είναι δικαίωμα! Εγώ δεν μπορώ να πάω να εγκατασταθώ στον κήπο του φίλου μου του Γάλλου, δεν θα με ανεχθεί. Εμείς οι Έλληνες γιατί να ανεχθούμε κάποιον που κάθεται στον κήπο μας και μιλάει για σφαγές και Αλλάχ; Έχουν καταλάβει οι διεθνιστές πως βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τη σφαγή;

Οι "μετανάστες εργάτες" διαδηλώνουν.
9 στα 10 συνθήματα είναι για τον Αλλάχ και για το
θάνατο των απίστων. Μέχρι και οι αναρχικοί
αποχώρησαν απο την διαδήλωση, μετά από αυτό.
Η αλήθεια είναι πως ιστορικά η Αριστερά δεν αποτελούσε αναγκαστικά κάποιο πράκτορα του διεθνισμού. Να μην ξεχνάμε πως η Αριστερά στελέχωσε το ΕΑΜ, το βασικότερο κομμάτι της Εθνικής Αντίστασης (ακόμα και το ΚΚΕ συμμετείχε, που δεν το παραδέχεται πια). Σε εκείνο το κίνημα, δεν ήταν όλοι με το Ζαχαριάδη, οι περισσότεροι ήταν με το Βελουχιώτη. Ότι και να έχει κανείς να του προσάψει του δεύτερου, ότι και να έχει κάνει, δεν μπορεί να πει πως δούλευε για το Στάλιν ή για . Είχε μια πατριωτική προσέγγιση στο θέμα και στους λόγους του μίλαγε για Εθνική Απελευθέρωση, όχι για προσκόλληση στο Σοβιετικό άρμα.

Γιατί τα λέω αυτά; Αυτό το σοβαρότατο ζήτημα δεν θα λυθεί μέσα από μια μόνο οργάνωση ή κόμμα. Δεν μπορεί να επιλυθεί μόνο μέσα από τη Δεξιά, ούτε μόνο μέσα από την Άκρα Δεξιά. Χρειάζεται πανστρατιά από όλο το πολιτικό φάσμα, μια Νέα Εθνική Αντίσταση, αλλιώς το υπαρκτό πρόβλημα θα μεταμορφωθεί σε αδελφοκτόνο σύγκρουση που θα αποτελειώσει αυτή την κοινωνία και δεν θα επιλύσει τίποτα. (Πιθανώς να επιλύσει μόνο το πρόβλημα των κατακτητών για 100 χρόνια!) Η μόνη λύση θα ήταν να τα βρουν και να συμμαχήσουν σύντομα οι υγιείς δυνάμεις της Άκρας και Λαϊκής Δεξιάς (σε αντίθεση με τους νεοφιλελεύθερους) με το υγιές κομμάτι του Κέντρου, ακόμα και το υγιές κομμάτι του ΠΑΣΟΚ (δεν ήταν όλοι λαμόγια!) και της Πατριωτικής Αριστεράς και να πολεμήσουν για το κοινό καλό. Δυστυχώς όμως, οι τραπεζίτες και τα ΜΜΕ καλλιεργούν τον εθνικό διχασμό τόσο καλά που μάλλον δύσκολο είναι να γίνει αυτό... Στην αναμπουμπούλα το πετρέλαιο, ο χρυσός και ο πλούτος της χώρας αναχωρεί για άλλους προορισμούς...

Λεβέντες, μόνοι σας δημιουργείτε την ισλαμοφοβία. Όχι οι χρυσαυγίτες.
Εσείς οι ίδιοι, με τη συμπεριφορά σας.
Ήλθατε στον τόπο αυτό και δεν σέβεστε
τους κανόνες μας και τώρα κάνετε επιδείξεις δύναμης.
Το ζήτημα δεν είναι να σκοτώσει ο αδελφός τον αδελφό (τουλάχιστον κάποιοι το νιώθουν έτσι, πως οι Έλληνες είμαστε ακόμα αδέλφια με κοινό μέλλον και συμφέρον), αλλά να ξεφορτωθούμε τους οικονομικούς κατακτητές μας και να αδειάσουμε από τα εκατομμύρια κακόμοιρους και μη που μας φόρτωσαν με το στανιό.

Γιατί αν αυτή τη φορά κάποιος Εμφύλιος έλθει πριν την Απελευθέρωση, η χώρα μας θα εξαφανιστεί από το χάρτη για πάντα...